quote image
"Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken met wat in ons ligt."

(Oliver Wendell Holmes)

DE OORSPRONG VAN THE RECONNECTION

In 1993 vonden er opeens een aantal spontane genezingen plaats in de praktijk van dr. Eric Pearl, een succesvolle chiropractor in Los Angeles. Spontaan en wonderlijk, en Pearl is gaan uitzoeken hoe dit kon, want hij deed 'dat' niet.

Wie kan dit uitleggen?


Boek Eric Pearl The ReconnectionEr volgde een jarenlange zoektocht naar uitleg en antwoorden, gesprekken met allerlei wetenschappers. De genezingen bleven komen. Het verhaal en de bevindingen legde Pearl vast in zijn boek "The Reconnection - Heel anderen, heel jezelf". 

Inmiddels geniet Eric Pearl veel belangstelling van topdoctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd, onder andere van het Jackson Memorial Hospital, UCLA, en de universiteitsziekenhuizen van Miami en Arizona. Zijn verrichtingen worden gemonitord, gemeten, gevolgd, vastgelegd en met onder andere dubbelblind proeven onderzocht. 

Frequenties

Pearl noemde de helende kracht nieuwe 'frequenties' van genezen, en door ervaring en onderzoek steeds wijzer geworden over de werking en de achtergrond kwam hij uit op twee verschillende toepassingen: Reconnective Healing en The Reconnection. Overigens noemt hij zichzelf geen genezer; "ik ben geen genezer, maar ik ben de katalysator die deze genezende frequenties mag ontvangen en doorgeven". In een later stadium realiseerde hij zich dat hij dit ook aan anderen kon leren.  Sindsdien geeft hij seminars en cursussen over de hele wereld.

Wat is wat

Reconnective Healing is voor genezing, voor heel worden; in te zetten bij ziekte of verwonding van fysieke, mentale, emotionele of spirituele aard. The Reconnection gaat over het weer aansluiten van je eigen meridiaanlijnen op het grotere raster van de lijnen van de aarde en van het universum. Een bijzonder verhaal ja. Maar belangrijker is: verbazingwekkende resultaten.

Reconnective Healing® is een krachtige techniek

DNA streng Kroon-ccReconnective Healing is een nieuwe vorm van heling, krachtiger dan andere tot nu toe bekende technieken. Een manier om lichaam en geest te helen. Het effect is aangetoond door praktijkervaringen, en nu ook in wetenschappelijke laboratoria.

De energieën die vaak goed waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in je doorwerken. Dát het werkt is wel aangetoond, maar niet hóe het werkt. Het effect is voor iedereen anders en is niet te sturen. De beste manier om healing te ontvangen is dan ook om er simpelweg voor open te staan. Je hoeft er niet in te 'geloven'.

Je kunt het effectvan een enkele healing dus niet precies voorspellen - er zijn geen garanties. Wel hebben patiënten door de jaren heen onverklaarbare verlichting, verbeteringen of genezing gemeld bij onder andere aandoeningen van spieren en gewrichten, verslaving, stress, relatieproblemen, verstoorde werk-/thuissituaties, en zelfs bij diverse ernstiger aandoeningen.

(Persoonlijke ervaringen van Nederlandse en buitenlandse therapeuten...)

The Reconnection® geeft je een 'boost' op je levenspad

Als effect van The Reconnection wordt wel genoemd 'een versnelling aanbrengen op je levenspad'. Het contact met je eigen, oorspronkelijke 'blauwdruk' wordt hersteld. Je weet weer wat je eigenlijk wilt met je leven. je eigen zaak gaat opeens beter lopen; plotseling merk je dat je meer bezig bent met antwoorden dan met vragen. "Ik voel me veel blijer", is ook een van de opmerkingen die mensen maakten. Meer balans in je leven; meer zelfvertrouwen; persoonlijke groei op allerlei gebieden; meer energie en vitaliteit.

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.