quote image
"In jezelf geloven is pas moedig. En dat kan niemand je leren."

(El Cordobés)

NIEUWS  -  INFO  -  LINKS

Sinds de kennismaking met The Reconnection heeft mijn coachingpraktijk er een dimensie bijgekregen. Er wordt een bijzondere ondersteuning ervaren bij veranderprocessen, op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau.

Ervaringen met Reconnective Healing bij Kroon-cc

Axi lines Kroon-ccAlle cliënten die een Reconnective Healing sessie hebben ondergaan, melden een diepe ontspanning. Daarnaast zijn er ervaringen tijdens de sessie van geluid-, kleur-, licht- en warmtesensaties, "het was alsof er aan mijn schouder gewerkt werd", gevoel alsof men heel licht of juist heel zwaar werd. Effecten na afloop van de sessies zijn onder andere: de rest van de dag loom geweest en 's nachts diep geslapen, hoofdpijn is weg, buikpijn is weg, dromen gekregen met allerlei inzichten, en "ik voel me veel meer gefocust".

Dát het werkt is inmiddels dan ook wel aangetoond, maar niet hóe het werkt. Het effect is voor iedereen anders en is niet te sturen. De beste manier om healing te ontvangen is dan ook om er simpelweg voor open te staan. Je hoeft er niet in te 'geloven'. 

Een Reconnective Healing-sessie duurt circa 45 minuten en kost € 75,- per sessie.
Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.

(Marieke Kroon is Practitioner Level I, II en III.)

The Reconnection® geeft je een 'boost' op je levenspad

Voor sommige mensen is 'een versnelling aanbrengen op je levenspad' heel duidelijk, voor andere klinkt het nogal vaag. Reacties die ik van mensen heb gehoord zijn: 'mijn eigen zaak gaat opeens lopen', 'plotseling merk ik dat ik meer bezig bent met antwoorden dan met vragen', 'ik voel me veel blijer', 'ik ervaar meer balans'. 

Axi Lines Head Kroon-ccHet proces van The Reconnection duurt twee sessies, met in elk geval één (slaap)nacht ertussen. Voor de hele wereld is het tarief vastgesteld door Eric Pearl: in Nederland is de prijs overal € 333,-

Het is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Meer over The Reconnection...

Meer weten over The Reconnection bij Kroon-cc?

Wil je meer informatie over Reconnective Healing sessies of The Reconnection, of wil je een afspraak maken, neem dan contact op.

 

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.