quote image
"Doe waar je plezier in hebt en doe dat zo goed mogelijk, dan komen resultaat en succes vanzelf."

(Oude wijsheid)

Happy in je huidige baan?

Alles naar wens in jouw baan? Of merk je wel eens dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet goed hoe dan, en wat precies? Loopbaancoaching kan je helpen.

Signalen om in actie te komen

Er zijn verschillende redenen om een loopbaantraject aan te gaan:
- je bent toe aan wat anders en wilt je oriënteren
- er komt een ontslagronde aan en je wilt je alternatieven in kaart brengen
- je vraagt je wel eens af "waar sta ik nu?"
- je overweegt om ZZP-er of freelancer te worden
- door (privé-)omstandigheden ben je plotseling gedwongen iets anders gaan doen,
  maar wat?

Wie en Wat bepaalt jouw loopbaan

Loopbaancoaching Kroon-ccDrijf jij met de stroom mee of zit je liever zelf aan het roer? Beide kan; jij bepaalt waar je de voorkeur aan geeft. Het is altijd handig om je werkervaring en competenties in kaart te brengen en wat die jou tot nu toe hebben opgeleverd. Wat wil je daarvan meenemen of loslaten? De volgende vraag is: wat wil je nú? Als je je aandacht richt op wat je graag doet, waar je goed in bent, wat je energie geeft en wat je succesvol maakt, wordt de logische volgende stap in je carrière wel duidelijk. 

Wat doet de loopbaancoach

De loopbaancoach biedt ondersteuning door het stellen van de juiste vragen, door je een spiegel voor te houden, door inspiratie te bieden en door zowel je kracht als je valkuil goed aan bod te laten komen.  Gesprekken en praktijkoefeningen vormen hiervoor de basis. Ook houdt de coach feeling met het door jou bepaalde doel. Dat overigens tijdens het coachingstraject kan veranderen.

Waarom Kroon Coaching en Communicatie

Marieke Kroon heeft ruim 30 jaar ervaring in communicatie en pr, het bedrijfsleven, de journalistiek, het onderwijs en natuurlijk in coaching. Brede expertise die goed van pas komt bij de grote diversiteit aan loopbaanvragen die cliënten hebben. Hiermee kan zij goed bij de cliënt aansluiten, onder andere op het gebied van werksituaties, arbeidsverhoudingen, werk doen dat bij je past, en aandacht schenken aan hoe je je voelt in je baan of hoe je je daarin wilt voelen. Zoals een cliënt het zelf verwoordde: 'ik voel me gehoord en begrepen'.

Loopbaantraject

Een standaardtraject bestaat gemiddeld uit:
- kennismakingsgesprek   (1x 30min.)
- intakegesprek    (1x 90min.)
- coachingsessie   (4x 90min.)
- evaluatie           (1x 30min.)

Het is ook mogelijk om een maattraject af te spreken.
Tarieven voor particulieren en bedrijven: op aanvraag.

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Kroon-cc in jouw specifieke situatie kan betekenen, neem dan contact op met Marieke Kroon.

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.