quote image
"Are you afraid? No. When I am, I will master my fear."

(Iorek Byrnison)

WAT zeggen deelnemers

 (Mevr. N. Fillet, Zwolle)

"Ik heb de avond ervaren als prettig en veilig.  Nieuwe inzichten gekregen; maakt ook dat ik anders ben gaan kijken en niet meer focus op wat ik dacht wat belangrijk was. Wat ik vooral in deze avond heb meegenomen is 'wat voel ik?'  En zeker daarnaar luisteren, was net het stapje wat ik nodig had; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Ook als representant heb ik inzichten gekregen, met name dat ik dat wat soms voor mijn neus ligt niet eens zie… erg interessant. Een volgende keer ga ik zeker weer meedoen."

(Mevr. M. van Beek,  Arnhem)

"Het heeft mij geholpen nieuwe inzichten te krijgen in mijzelf en mijn leven en waarom ik bepaalde dingen zo doe, of waarom ik zo denk. Daaruit voort heb ik weer besluiten kunnen nemen, die ik voorheen niet had kunnen / durven nemen. Het is een hele fijne manier om inzichten te verkrijgen in jezelf. Vragen, worstelingen, onzekerheden etc. worden beantwoord,  waar je mee verder kunt in je leven."

(Mevr. A.M., voetreflexoloog, Zwolle)

"Ook heel leuk en bijzonder om te zien dat er ook heel abstracte zaken opgesteld kunnen worden, die tot zoveel inzicht kunnen leiden. Er werden gevoelens zichtbaar die ik nu achteraf heel logisch vind, maar die ik zelf niet bedacht zou hebben met mijn ratio/ego. Het voelt voor mij ondersteunend aan de keuzes die ik al gemaakt heb."


(Mevr. L.K., Zwolle)

"Ik vond het een heel bijzonder ervaring dat ook ik als representant dingen voelde en door kon geven. Ik denk dat het zeker kan bijdragen aan het oplossen van problemen en vraagstukken bij mensen. Dus zonodig zal ik mijn eigen cliënten dit voorstellen."

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.