quote image
"Wat jij zoekt, zoekt jou ook."

(Franciscus van Assisi)

ervaringen van CLIËNTEN 

 

(Man, 44, ICT-er, Hilversum - na loopbaantraject)

 

"Zeer leerzaam!  Het heeft het inzicht in mezelf vergroot. Bedankt voor de goede zorg en voor het geduld. Ik vind dat je heel open en eerlijk de sessies doet, dat stelt me op mijn gemak. Je stelt de juiste vragen en ik ben blij met het gevoel dat ik me beter bewust ben van mijn motivaties en belemmeringen en over hoe ik met bepaalde dingen omga.
Ik was ook erg verrast door het effect van de geleide visualisatie. Van te voren was ik bang dat het een 'zweverig gebeuren' zou zijn, maar het is een mooie, effectieve methode."

 

(Astrid, 46, Ouderkerk a/d Amstel - na dilemmacoaching)

"Ongelooflijk! Dit speelt al weken door mijn hoofd, en ik bleef me maar afvragen hoe ik dit aan moest pakken. En nu zijn we binnen een half uur tot de kern van het probleem doorgedrongen en is de oplossing duidelijk. Ik weet nu wat ik moet doen."

(Betty, Amersfoort - na geleide visualisatie)

 

"Een eye opener!!! Ik stond van tevoren niet zo positief tegenover zo'n sessie, maar ik vond het een geweldige ervaring. In spirualiteit geloofde ik nooit. Iets tussen hemel en aarde? No way. Tja, en toen kwam ik bij Marieke, een kopje thee een praatje, ze stelde me op gemak. Ik ontspande me. Was wel erg argwanend; het zou haar toch nooit lukken! En toen, ja het gebeurde echt, een probleem werd opgelost. Jaren zat ik er toch ergens in mijn achterhoofd mee. Nu is het eindelijk toch opgelost! In één keer! Marieke, bedankt hoor."

(Manfred, Amersfoort)

"De geleide visualisatie was voor mij een hele fijne ervaring. Ik heb twee positieve zaken ervaren. Allereerst het gevoel om weer met beide benen op de grond te staan. Weer alles in mijn lichaam te voelen. Daarnaast bracht het mij een verlangen en het bewustzijn om meer in de mensen te investeren die mij lief zijn. Jouw sessie heeft mij veel gebracht!"

(Reinouw, 46, redacteur)

"Hi Marieke,  Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring die ik dankzij jou heb mogen ervaren. Ben er nog steeds vol van. En nu, een paar weken later, realiseer ik me dat er diep van binnen iets vastzat, dat nu opgelost is. Het is weg."

(Sandra, Amersfoort - na geleide visualisatie)

"Ik vond het een heel positieve ervaring die veel losgemaakt heeft. Ik heb mij nog dagen erg prettig en opgelucht gevoeld. Jij zorgde ervoor dat ik me heel ontspannen voelde tijdens het verhaal en daardoor kon ik ook heel open het avontuur ingaan. Met name het afscheid nemen  van bepaalde zaken door het letterlijk „weg te gooien” in de stromende rivier voelde erg fijn."

(Betty, Leusden)

"Lieve Marieke, dank voor de inspiratie en de zorgvuldigheid."

(Jeroen, Oss)

"Bedankt. Ik heb het erg gewaardeerd dat je mij compleet in mijn waarde liet en dat je me de ruimte en inspiratie gaf om er zelf uit te kunnen komen. Ik kwam voor hulp en ontdekte hoe ik mezelf kon helpen."

(Marcel, Amersfoort)

"'Blijf vlakbij', dat komt naar voren tijdens de geleide visualisatie bij Marieke. Het is voor mij een uitnodiging om niet te ver bij mezelf weg te raken. Met het besef dat ik altijd weer terug kan naar mezelf. Tijdens de visualisatie word ik ook naar een brug geleid en krijg ik de uitnodiging om de ballast die ik meedraag in de rivier te gooien. Ik werp mijn onzekerheid en twijfel van mij af en zie het wegstromen in de rivier. Het afwerpen mijn onzekerheid voelt helpend om bij mezelf te blijven ook als de situatie niet veilig voelt. Een bevestiging van wat ik eigenlijk, diep  van binnen, al weet toont zich in deze visualisatie aan mij, heel helder en beeldend. Dankjewel!"

(Anja, Leusden)

"Marieke nam mij als in een mooie stroom mee in een geleide visualisatie. Ik vind haar stem heel prettig en rustgevend. Ik kreeg duidelijke antwoorden op een paar vragen die ik mezelf stelde. De antwoorden verrasten mij. Maar ze zijn zo duidelijk dat ik er niet om heen kan.
Ook kwam ik in contact met mijn overleden oma's. Echt heel bijzonder. Mijn oom liet zich ook zien. Ik wist dat hij stervende was (hij is inmiddels overleden) en hij zei: doodgaan is helemaal niet erg. Het is goed. Ook mijn beide oma's zagen er stralend en gelukkig uit. Het deed me goed hen weer te ontmoeten.
Ik heb afscheid genomen van iemand in mijn leven die me veel negatieve energie kost. Ik merk dat dit me goed doet. Het geeft lucht. - Dank je wel Marieke!"

(Mevr. M. van Beek,  Arnhem - over familie-opstellingen)

"Het heeft mij geholpen nieuwe inzichten te krijgen in mijzelf en mijn leven en waarom ik bepaalde dingen zo doe, of waarom ik zo denk. Daaruit voort heb ik weer besluiten kunnen nemen, die ik voorheen niet had kunnen / durven nemen. Het is een hele fijne manier om inzichten te verkrijgen in jezelf. Vragen, worstelingen, onzekerheden etc. worden beantwoord, waar je mee verder kunt in je leven."

(Anne, Laren)

"Het steuntje in de rug. Dank je."

(Astrid, 43, (eind)redacteur, Ouderkerk a/d Amstel) 

"Marieke, bedankt voor de reconnective healing. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik me hierbij moest voorstellen, maar achteraf bleek het een zeer ontspannen gevoel op te leveren. Omdat jij zo rustig was, werd ik zelf ook heel rustig. Ik kom graag nog een bij je langs voor deze - voor mij nieuwe - vorm van ontspanning. En verder heb ik het idee dat ik na deze healing minder afgeleid word door zaken die er niet zo veel toe doen; ik ben meer gefocust."

(Reinier, ingenieur, Amersfoort)

"Ik voel me bij jou veilig en vertrouwd. Makkelijk om over alles te praten."

(Mevr. N. Fillet, Zwolle)

"Ik heb de avond (familie-opstellingen) ervaren als prettig en veilig.  Nieuwe inzichten gekregen; maakt ook dat ik anders ben gaan kijken en niet meer focus op wat ik dacht wat belangrijk was. Wat ik vooral in deze avond heb meegenomen is 'wat voel ik?'  En zeker daarnaar luisteren, was net het stapje wat ik nodig had; uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Ook als representant heb ik inzichten gekregen, met name dat ik dat wat soms voor mijn neus ligt niet eens zie… erg interessant en een volgende keer ga ik zeker weer meedoen."

(Andrew, 42, manager operations, Utrecht)

"Je creëert een sfeer van rust en dat alles opeens wat makkelijker lijkt. Dat gaf al opluchting nog voordat we echt over dingen gesproken hadden."

(Mevr. A.M., voetreflexoloog, Zwolle)

"Ook heel leuk en bijzonder om te zien dat er (bij familie-opstellingen) ook heel abstracte zaken opgesteld kunnen worden, die tot zoveel inzicht kunnen leiden. Er werden gevoelens zichtbaar die ik nu achteraf heel logisch vind, maar die ik zelf niet bedacht zou hebben met mijn ratio/ego. Het voelt voor mij ondersteunend aan de keuzes die ik al gemaakt heb."

(Benny W., remedial teacher, Breda)

"Je bent heel creatief in het begeleiden; voelt het goed aan."

(Marijke N., administratief medewerkster, Amersfoort)

"Je legt het allemaal zo duidelijk uit - dat het goed op een rijtje staat."

(Mevr. L.K., Zwolle - over familie-opstellingen)

"Ik vond het een heel bijzonder ervaring dat ook ik als representant dingen voelde en door kon geven. Ik denk dat het zeker kan bijdragen aan het oplossen van problemen en vraagstukken bij mensen. Dus zonodig zal ik mijn eigen cliënten dit voorstellen."

 

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.