quote image
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll end up among the stars."

(Les Brown)

Cursussen EN WORKSHOPS

Cursus 'Meer leven in je leven'Wijze uilen

Heb jij vragen, dilemma's, verdriet of wensen in je leven waar je wel iets mee zou willen? Is er een situatie die je wel wilt veranderen, maar waarbij het op de een of andere manier nog niet lukt? In deze cursus ga je onderscheiden waar je denken, voelen en doen wel of niet op één lijn zitten. In een sfeer van vertrouwen, aandacht en humor leer je van de praktische en ervaringsgerichte oefeningen, en vooral ook van elkaar. Je gaat valkuilen herkennen en omzeilen, nieuwe inzichten  gebruiken en op een dieper niveau ervaren wat op dit moment in je leven belangrijk voor je is. Dat kan iets heel anders zijn dan je eerst dacht! Ik gebruik een combinatie van coachtechnieken, (familie)opstellingen, energiewerk en mijn eigen intuïtieve vermogens in mijn begeleiding. Cursus van 6 avonden 19:30-22:00uur, Amersfoort-Zuid. Prijs: € 155,- Meer info en aanmelden: info@kroon-cc.nl  of 06 - 33 777 330.

Twijfel doorbreken en betere keuzes maken

Keuzes maken Kroon-cc

Raak jij regelmatig tijd en energie kwijt met twijfelen en uitstellen? Leer hoe je dit beter kunt doen en houd ruimte over voor leuke dingen. Waar komt twijfel vandaan en wat maakt dat sommige mensen daar eindeloos in kunnen blijven hangen en andere schijnbaar moeiteloos knopen doorhakken. In drie cursusavonden gaan we onderzoeken waar de twijfel vandaan komt, hoe we erdoorheen kunnen breken en wat het oplevert als we de focus verzetten naar een keuze maken. Een cursus met veel praktische en ervaringsgerichte oefeningen die, naast mogelijke oplossingen, ook veel inzicht geven. Het is handig om van tevoren een lijstje te maken van situaties waarin je met twijfel zat. Aanmelden via  info@kroon-cc.nl  of 06 - 33 777 330.

 

Familieopstellingen - Inzichten en antwoorden krijgen

Ieder mens is onderdeel van een groter geheel, zijn familiesysteem. Dit systeem is van invloed op je persoonlijke leven, je werk en hoe je je gedraagt. Via een vraag over jouw specifieke situatie en de dynamiek die zich vervolgens in de opstelling laat zien, krijg je meer inzicht in de onderliggende oorzaken en patronen, en meer uitzicht op de oplossing. Ook bij persoonlijke dilemma's, wensdromen of communicatiestoornissen kan een opstelling uitkomst bieden. Er zijn regelmatig opstellingen in Amersfoort en Bussum. 
Meer over familieopstellingen...

EFT - Emotional Freedom Technique - Emoties dimmen

Ook bekend onder de naam EVT - Emotionele Vrijheids Techniek. Zeer effectieve kloptechniek om binnen enkele minuten sterke, nare emoties en gevoelens in heftigheid te laten afnemen. Is zowel door volwassenen als door kinderen heel snel aan te leren en uit te voeren. Interesse? Meer info en aanmelden: info@kroon-cc.nl  of 06 - 33 777 330.

Aanmelden voor een Kroon-cc Training of Workshop

Om je aan te melden voor een Training of Workshop kun je 'Contact' opnemen met Kroon-cc. Je ontvangt dan een aanmeldformulier, waarmee je je inschrijving definitief kunt maken. Vervolgens krijg je een factuur en zodra die betaald is, is de inschrijving rond. Sommige trainingen kennen een maximum aantal deelnemers; inschrijving gaat dan in volgorde van betaling.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie vooraf? Ook dan kun je 'Contact' opnemen.

©2019 Kroon-cc | Kroon-cc is aangesloten bij de NVNLP.